Molluscum Contagiosum

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

17/09/2017 | 11:28 | מאת: Yuli

שלום ד"ר, רופאת עור איבחנה אצלי Molluscum Contagiosum ליד המפשעה, צרבה את הנקודות בחנקו נוזלי ואמרה לי שזה מדבק למשך שנתיים. הייתי כל כך בהלם שלא שאלתי אותה את השאלה החשובה - האם זה אומר שאני לא יכולה לקיים יחסי מין במשך שנתיים?? כמו כן אשמח לדעת האם מותר לעשות טיפול לייזר להסרת שיער לא ישירות על המקום אבל קרוב, וכמובן אם יש לך המלצות לזירוז ההחלמה. תודה!

אם האזור יבש והנגע חלף אתה לא מדביק יותר ויכול לקיים יחסי מין.

שוב ניתן לעשות לייזר אם הנגע יבש

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין