בדיקת איידס מהירה וקומבו

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

23/08/2017 | 16:37 | מאת: מורן

היי, במהלך החודשיים, שלושה האחרונים יצאתי עם מישהו, כאשר רק פעם אחת הייתה ללא קונדום וממש מהר ביקשתי שיצא, כי אני ללא גלולות וחששתי בין היתר גם מהריון. הייתי בועד למלחמה באיידס וביצעתי שם את הבדיקה המהירה ואת הקומבו. חשוב לי לציין, שהסקס שקיימנו ללא קונדום היה חודש ושבוע לפני מועד הבדיקה בוועד, ולאחר מכן, קיימנו עוד פעמיים לפחות יחסי מין שהיו עם קונדום וגם אוראלי (ירידות וכד'). הבנתי שהבדיקה שעשיתי (הקומבו) יכולה לקלוט כבר הדבקה באיידס שבועיים לאחר החשיפה לנגיף, אז האם הבדיקה אמינה לגבי יחסי המין שבוצעו ללא קונדום חודש ושבוע לפני? ואם קיימנו עוד פעמיים אחכ יחסי מין עם קונדום כולל מין אוראלי, נניח אפילו שבוע לפני הבדיקה, האם עליי לחשוש מהדבקה באיידס. תודה!

23/08/2017 | 16:39 | מאת: מורן

אגב, לא ציינתי אבל לא חזרו אליי מהוועד למלחמה באיידס עם תשובה ( כלומר הבדיקה יצאה תקינה)

בהחלט אמינה!

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין