בדיקת שתן לאיתור מחלת מין

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

23/08/2017 | 16:21 | מאת: לינוי

שלום, קיבלתי מהרופאת המשפחה שלי את בדיקת השתן לצורך בדיקה האם נדבקתי במחלת מין כלשהי. העניין הוא, שהייתי לפני כמה ימים אצל רופא הנשים שבדק אותי והביא לי זידובל ג'ל לנרתיק ומשחה לאיזור החיצוני דרמקומבין בגלל פטרייה/דלקת באיזור. אני אמורה לסיים את הטיפול עוד יומיים, השאלה היא האם אוכל לבצע את בדיקת השתן בעת נטילת התרופות. האם זה לא עלול להשפיע על התוצאה? בנוסף, אילו מחלות מין ניתן לזהות דרך בדיקת השתן והאם הבדיקה אמינה או שיש בדיקות יותר מדוייקות כמו משטח וכד'. תודה רבה!!

בדיקת שתן לא מזהה את כחל מחלות המין. יש צורך גם בבדיקת דם. כמו כן ניתן לעשות אותה עם טיפול במשחות

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין