קונדילומה על האצבע?

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

06/09/2007 | 15:52 | מאת: מודאג

לפני כשנה קיימתי יחסים עם מישהי (עם קונדום) ואוננתי לה בעזרת האצבע. אחרי תקופה מסויימת צמחה על אותה אצבע יבלת קטנה שבמשך הזמן קצת התעבתה. היבלת בצורת אליפסה, בעלת גבולות מוגדרים ויש עליה מין גבשושיות, חתכים מעוגלים כאלו, אך לא מדממים. היבלת כלל אינה מגרדת, וכואבת רק כשלוחצים עליה בחוזקה. יש לציין שאין לי יבלות אחרת בשום מקום בגוף- זו היחידה,למרות שתקופה די ארוכה גם נגעתי באצבע המיובלת בחלקי גוף אחרים ללא זהירות (כולל באיבר המין). האם זו אכן קונדילומה, או שזהו משהו אחר לגמרי? .

06/09/2007 | 15:54 | מאת: מודאג

רק רציתי להודות מראש על העזרה...:)

14/09/2007 | 08:48 | מאת: גיא

יש 3 משחות מעולות ולטעמי הן הכי יעילות שיש כיום לקונדילומה שהמון אנשים לא יודעים עליהם. בעבר הלייזר הסיר לי 3 יבלות אך צמחו 7 ורק המשחות האלה מיגרו אותם . אתה תהיה חייב לנסות את כל המשחות זה בגלל הזנים הרבים של הוירוס החמקמק הזה . כנס לאתר מחלות עור אלטרנטיבי שמצורף פה. http://www.ramimor.co.il/ עוד דבר חשוב לייזר הוא לא הפתרון כי הוא לא מחסל את הוירוס ובהרבה מקרים הוא הגום להתפזרות והנדידה שלו. המטפל שטיפל בי במשחות נמצא בצפון אך מקבל גם בתל אביב . מקווה שעזרתי לך.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין