זמן תגובה לציפרלקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

22/09/2007 | 07:58 | מאת: שרה

אני בת 66 וסובלת מדיכאון וחרדה קלים. רופא המשפחה רשם לי ציפרלקס 10 מ"ג כדור אחד ליום. הפסיכיאטר אליו פניתי העלה המינון לכדור וחצי לאחר שבועיים. עברו כבר 17 יום מאז נטילת הכדור ועדיין איני מרגישה שינוי. השאלה היא בעצם מה אני אמורה להרגיש ומתי? איני אוהבת לצאת מהבית והבעיה עדיין קיימת. יש לציין כי אני מעשנת כבדה ואולי זה פוגע ביעילות התרופה. בתודה

23/09/2007 | 00:01 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שרה שלום, בד"כ אפשר לחוש שינוי אחרי שבועיים, אבל לעיתים צריך לחכות חודש שלם לתחילת ההשפעה. האם הדיכאון והחרדה עליהם את מדברת הינם חדשים? איך זה מרגיש לך?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה