השמנה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

19/09/2007 | 20:04 | מאת: בתיה

שמנתי מאוד במהלך דכאון. ייתכן כי ההשמנה נובעת גם מהורמון הקורטיזון המופרש בגוף בעיתות דחק. כמו-כן, אני חשה מדולדלת באנרגיות ורוב ולעיתים סובלת מסחרחורות ובחילות כתוצאה מחרדה בלתי פוסקת. מבחינה בריאותית אני בריאה. בנוסף, אני חשה כי הזמן הממושך של הדכאון משפיע על אישיותי וככל שהזמן עובר ככה כוחותיי נחלשים לצאת ממנו. נסיתי מספר תרופות אך ללא הועיל.

20/09/2007 | 21:12 | מאת: ד"ר עופר שמגר

בתיה שלום, כמה זמן את בדיכאון? איזה תרופות לקחת? איזה מינון וכמה זמן נטלת כל אחת מהתרופות?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה