יצירת קשר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

18/09/2007 | 02:13 | מאת: אני

ד"ר יש סיכוי שאצור איתך קשר טלפוני או כל קשר אחר.. זה אחד שזקוק עזרה

18/09/2007 | 20:42 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, כפי שמצויין בכניסה לפורום, אינני מטפל באופן פרטי. כל קשר מחוץ לפורום יש לו משמעות טיפולית, לכן אינני יכול להכנס לכך. אם תפרט כאן קצת על בעייתך ובאיזה איזור אתה גר אוכל להפנותך למקומות ציבוריים שנותנים סיוע, ואולי חברי הפורום יוכלו להמליץ לך על מטפל (אני לא עושה זאת במסגרת הפורום). חזק ואמץ.

20/09/2007 | 09:36 | מאת: תמימי

שאינך מערבב עבודה פרטית עם הייעוץ שאתה נותן כאן לאנשים, בהתנדבות. בעיני זה צריך להיות כלל ברזל לכל העוסקים בתמיכה ברשת. כי אם לא שומרים על הגבולות, בסופו של דבר מטופלים נפגעים, מזה שהמטפל שלהם הוא גם מנהל הפורום. מנסיוני אני יודעת שערבוב כובעים כאלו הוא לא אתי ומסכן את הבריאות של המטופלים. יישר כוח לך על ההתנדבות ולהנהלת דוקטורס על שמצאו אותך... גמר חתימה טובה תמי.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה