השתלט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

16/09/2007 | 20:03 | מאת: היצר הרע

ד"ר מה זה הדבר הזה- שהיצר הרע השתלט על הבנאדם וכל הטוב שבו נעלם. הוא הורס ומקלקל כל מה העומד בדרכו- יחסים, עבודה, את עצמו באכילה. זה לא שהוא אלים או משהו כזה, אולי קצת תוקפן. הוא היה אדם שמח ואוהב ועכשיו החלק שבו לא יכול לבוא לידי ביטוי. איך מטפלים בזה, כדורים אנטי דכאוניים לא עזרו. וטיפול פסיכולוגי לא עוזר לו. תודה

16/09/2007 | 22:05 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, אשמח אם תוכל לפרט קצת יותר: למה הכוונה ב"הוא הורס ומקלקל כל מה שעומד בדרכו"? אשמח אם תוכל לתת דוגמאות. כמו כן בן כמה בערך האדם עליו מדובר? האם הוא נשוי? עובד? האם ההתנהגות הזו נראית רק בבית, האם גם בעבודה? גם עם חברים?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה