תרופות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

16/09/2007 | 02:46 | מאת: רוני

רציתי לדעת אם התרופות שלוקחים נגד חרדה הן לכל החיים, כי אני יודע שזה לא איזה תרופה שמרפאה אלא רק מאזנת כל מיני חומרים במוח שגורמים להפגת החרדה. כלומר האם כשמפסיקים אחרי חצי שנה, שנה , שנתיים המצב לא אמור לחזור לקדמותו ואם כן אז איך זה קורה?

16/09/2007 | 06:27 | מאת: ד"ר עופר שמגר

רוני שלום, בחלק מהמקרים אכן ניתן להפסיק את הטיפול וזה לא חוזר. למה? אני לא בטוח שלמישהו יש תשובה ברורה. אני רק יודע עובדתית שזה נכון. במקרים אחרים אכן לא ניתן להסתדר ללא תרופות ורצוי לקחתן לכל החיים.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה