חרדות ורגישות לרעשים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

16/09/2007 | 01:08 | מאת: שיר

יש לי ממש רגישות רצינית לגרירה של רהיטים. השכנים שלי נוהגים די הרבה לגרור רהיטים בדירה שלהם וזה פשוט מטריף לי את הדעת! גם בחדר כושר, יש לוקרים כאלה, שאם סוגרים אותם, הם נטרקים וזה מקפיץ אותי. בכלל, יש לי מתח ועצבים בצורה קיצונית, והרעשים הללו מטריפים אותי במיוחד. אני גם מהלכת כל הזמן במחשבות חרדתיות של מה יהיה, והכל שחור וחרא. בעבר טופלתי בלוסטרל, אך היא עשתה לי בעיות בתפקודי כבד. האם מומלץ לי לחזור לתרופה אחרת? איך אפשר להגדיר את התופעות שאני סובלת מהם?

16/09/2007 | 07:28 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שיר שלום, לדעתי כדאי שתפגשי עם איש מקצוע (פסיכולוג או פסיכיאטר) בכדי לנשות להבין יותר את הבעיה ממנה את סובלת. זה לא משהו שניתן לעשות כאן באינטרנט (לפחות לא במקרה שאת מציגה). אני לא בטוח שזה משהו שצריך בשבילו תרופות. תלכי, תתייעצי, תנסי להבין יותר.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה