החלפת כדורים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

15/09/2007 | 04:25 | מאת: חסוי

שלום דר שמגר זה שוב חביב אם אני עובר מהיום למחר כלומר אני מחליף את הציפרלקס במכה ושותה רסיטל? האם אני ארגיש טוב????? לא כל כך נראה לי כי זה נשמע לא טוב לעבור מהיום למחר לתרופה אחרת.. אני מפחד שאני ארגיש לא טוב. אתה יכול לייעץ לי איך לעבור מציפרלס וריספרדל לפרפנאן ורסיטל

15/09/2007 | 12:39 | מאת: ד"ר עופר שמגר

ציפרלקס ורסיטל- זה היינו הך. אין בעיה לעבור במכה. לגבי הפרפנן והריספרדל- אן צריך לעשות מעבר הדרגתי. להוריד בהדרגה אחד ובמקביל להעלות בהדרגה את השני. אם תתן לי מינונים שאתה לוקח ואיזה מינון פרפנן אתה אמור להגיע- אוכל לתת לך לוחות זמנים להחלפה.

15/09/2007 | 19:36 | מאת: אחד

אני אמור לשתות 8 מ"ג פרפנאן ו20 מ"ג רסיטל אני לוקח 15 מ"ג ציפרלקס ועכשיו כבר יומיים אני לא שותה פרפנאן

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה