שאלה דחופה מאוד מאוד עד אין סוף

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

14/09/2007 | 22:38 | מאת: kam032

ערב טוב , בימים האחרונים אני נמצאת בדיכאון קשה לגמרי , ויש משהו שדופק בראשי ומרגישה שגם כן דופק על הקירות ואומר את חייבת למות קומי תלכי לבניין גבוהה ותקפוצי , קומי תלכי לחוצה וסתם תעבורי את הכביש , קומי תביאי סכין ו... אני כמעט רוב חיי נמצאת בדיכאון זה לא חדש "הולך וחוזר " אבל מה עם הקולות שאני שומעת אותם שלצערי זה חדש ?

14/09/2007 | 23:02 | מאת: ד"ר עופר שמגר

חד משמעית- קומי ולכי לחדר מיון קרוב להתייעצות עם פסיכיאטר. לא מחר, לא עוד מעט- מייד!!!

15/09/2007 | 00:08 | מאת: kam032

שוב שלום אני כבר התרגלתי על הדיכאון - לא משנה ! (עד עכשיו לא פגשתי פסיכיאטר בחיי למרות מצבי הנורה ) . הקולות הולכות וחוזרות כל כמה דקות , ואני ממש מפחדת מלהקשיב להם ולכן משעשיתי עד עכשיו : נעלתי את הדלת וזרקתי את המפתח לחדר השני , וכששומעת את הקולות אז מיד אשב במטתי פוחת רועדת ... ולא יודעת מה לעשות , וגם כן לקחתי שתי כורי שינה ( שסבא לוקח אותם לא אני ) אולי כן אצליח להרדם . באמת לא יודעת מה לעשות ? להעיר את המשפחה ואגיד להם מה הולך בראשי ( לא נראה לי שכן אעיז - ומה אם כן אספר להם ? הם יבינו אותי או יצחקו ויצעקו עליי ? ואם יאמינו לי , מה יעשו " יקחו אותי לבה"ח ?! שזה המקום הכי פוחדת ממנו ) ?

15/09/2007 | 09:11 | מאת: kam032

עד עכשיו אף אחד לא טיפל בי , אני תמיד נכנסת לדיכאון קשה כמה ימים ויוצאת מזה אחר כך . בחיי לא חשבתי על ביקור פסיכיאטר וממש מפחדת מכך . ולכן משעשיתי הוא נעילת חדרי במפתח וזרקתו לחדר השני , ומנסה לאט לאט לצאת מזה - למרות שזאת הפעם הראשונה יותר קשהההה ! לא ? וחוץ מזה אני כששומעת את הקולות מרגישה שמקשיבה להם יות מדי בלי פחד אבל אחר כך כן אפחד ואעד , האם יש לך המלצה נוספת חוץ מהליכה לבה"ח ? , אם אני מרגישה שכן אני יכולה לפגוע בעמי אז עדיף שלא אצא מהחדר , לא ?!!! לא כך עושים בבה"ח של הנפש , אם יש סכנה לחייי האדם שהוא כן יפגע בעצמו אז שמים אותו בחדר סגור ?!!! אני בת 22 , לומדת באונ' , גרה עם הוריי ואחים שלי , בנתיים אני בבית לבד כולם יצאו לטיול מיום חמישי עד לשבוע . אוקי אולי תשאל אז למה לא הלכת איתם ? תשובה קלה אני סירבתי ואמרתי להם שיש לי מבחן בשבוע הבא וצריך להכין לו , ובטח שזה לא נכון, אלא אם אני נמצאת בדיכאון אז מעדיפה להשאר בחדרי .

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה