כשלון טוטאלי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

12/09/2007 | 23:25 | מאת: ME

אני שואלת אתכם בשביל מה לי לחיות? אין בי שום דבר מיוחד, לא מומחיות בשום דבר, לא ידע מסויים, לא חכמה מדיי אבל גם לא טיפשה מדיי. תמיד אמרו לי שיש לי פוטנציאל- אבל פוטנציאל למה? פוטניצאל שלא ממומש, זה כאילו שאין פוטנציאל. אני במחצית חיי , לא נשואה, לא גרושה, אין ילדים. פעם ניראתי טוב, וכל מה שהיה לי זו אישיותי המלבבת שאיננה עוד ופנטזיות על הצלחה ושגשוג. יש הרבה אנשים שאני רואה שמצליחים על באמת, מוכשרים מאוד, מגיעים להישגים, תורמים ונתרמים. ואני לא פה ולא שם. סתם אחת שמעבירה את החיים, ללא מטרות וחלומות, ללא שאיפות. משעממת ומשועממת, ריקה מתוכן ורדודה לגמרי. אין לי מה להציע לאף אחד וגם לא לעצמי. איך להעביר חיים אלו? אין משמעות, אין טעם ועניין בכלום. צופה על כולם מהצד ומקנא איך גדלים ומתפתחים, צוברים השגים, חוויות, הנאות, רוכשים חברים ובונים זוגיות ומשפחה. ואני- כלום, אין בי כלום ואין לי כלום. סתם תופסת מקום מיותר בעולם. איכזבתי ובגדול, משפחה, חברים שנטשתי ועצמי בעיקר. ואני כבר לא ילדה.

13/09/2007 | 15:38 | מאת: לא חכמה מדי לא טפשה מדי

כך היא מתאימה לי... יש שיר כזה של להקת כוורת תמיד אפשר להתחיל מהתחלה בהצלחה

13/09/2007 | 23:57 | מאת: ד"ר עופר שמגר

לצערי חלק מהתגובות להודעה חוללו תגובת שרשרת אלימה ותוקפנית. לא זו מטרת הפורום. עקב כך נמחקו כל ההודעות המתנגחות. לצערי נמחקו גם מספר הודעות שהתייחסו באופן ענייני לדברים. במידה והן יכתבו בשנית אפרסם אותן. אבקש לא להפוך את הפורום למקום של התנגחויות- אלא יעוץ, תמיכה והכוונה. שנה טובה ושקטה לכולכם.

14/09/2007 | 07:21 | מאת: תמימי

אמן להתחלות החדשות אמן לתקוות שאפשר גם אחרת אמן לחשיבה יצירתית איך לצאת ממעגלים של ייאוש וכשלון אמן לאנשים שמגישים יד בחשיכה, מתוך אהבת הבריות אמן לפורום הזה תודה לפורום הזה נזכור את הידש שהתחיל אותו ונשלח לו מכאן ברכת שנה טובה ומתוקה על כל התמיכה שנתן לנו ולי לאורך הדרך מקווה שאתה בסדר הידש, ומגיע לביקורים בחגים... יש לנו כיסא בשבילך. אליהו הנביא עלה בסערה השמימה, אבל אתה כאן על האדמה ותמיד יש לך כאן מקום אוהבת תמי.

14/09/2007 | 10:38 | מאת: אהבה

הרי את יודעת שהכל תלוי רק בך פוטנציאל יש לכל אחד ורק הוא עצמו יכול לבזבז אותו אז אם חשוב לך מצאי קצה חוט והתחילי להגדיר מטרות לאן את רוצה להגיע, איך את יכולה להגיע לשם מה את רוצה לשנות איך ניתן לעשות זאת להגיד שאת לא שווה כלום זוהי תבוסתנות ורחמים עצמיים הסיפוקים הם מיידיים רגעיים וחולפים להחליט שהחיים שלך שווים שתשקיעי בהם, זה דורש עבודה עקבית וזה שווה את זה בגדול מחצית החיים לפחות עוד לפניך, בעזרת השם יתברך. במציאות הרוחנית אין זמן בכלל את יכולה להספיק בשנה אחת מה שלא הספקת בכל חייך התפלים ואז גם תסתכלי אחורה ותראי שלא רק שחייך כבר מעניינים ומרתקים, אלא שגם מעולם לא היו ריקים ומשעממים כמו שנראה לך עכשיו לימודים שיפתחו את הצדדים היצירתיים שבך, דמיון מודרך, פרחי באך, להתרחק מתרופות פסיכיאטריות (לדעתי האישית), טיפול קוגניטיבי, אימון אישי, שינוי תזונתי, יש מליון דרכים לעשות שינוי אם רוצים, ונראה לי שאת רוצה אז להפסיק עם הקיטורים ולהתחיל בעבודה שנה טובה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה