נתתי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

12/09/2007 | 20:06 | מאת: עוז

נתתי 10 ימים לאישפוז - צוות נחמד אבל זה רק מרגיש משפיל וקשה יותר אני לא מבין מה קורה לי. מה לעשות ? אני חושש לחיי אפקסור XR 300 מג שבועיים וחצי + הוסיפו לי באיפוז יום למיקטל כלום לא עובד - אין לי כוחות לעזור לעצמי

13/09/2007 | 11:32 | מאת: ד"ר עופר שמגר

עוז שלום, אתה במקום מאד קשה בחייך. וההרגשה שכלום לא עוזר. בנתיים אתה רק משלם מחיר- השפלה וסבל. אחרי שניסית כל כך הרבה להלחם לבד- תן לזה עוד קצת צ'אנס. אל תוותר. אני מלא הערכה לך על שאתה ממשיך, ואני מאמין שעם הזמן והטיפול המצב יוכל רק להשתפר. הייה חזק.

14/09/2007 | 07:28 | מאת: תמימי

אמן לחוסר הויתור, למרות הקושי אמן לעידוד שלך כאן עופר אמן לאהבה אמן תמי.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה