לנשים בפורום

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

12/09/2007 | 19:45 | מאת: עוז

בן 33 משכיל רגיש ונאה מחפש חברה להתמודדות בדיכאון וחרדה [email protected]

14/09/2007 | 07:22 | מאת: תמימי

עוז בהצלחה ואמן למשאלתך למצוא השנה אהבה אמיתית וטובה תמי.

14/09/2007 | 10:36 | מאת: אהבה

"והעיקר, והעיקר, לא לפחד כלל...." אל תפחד מהחרדות שלך, גם זה יכול להיות מצב חולף אל תפחד מהדיכאון שלך, זר לא יבין זאת, מדובר בצלילה לעומק של התת-תודעה, אתה עוד יכול לשוב ולצוף עם פנינים נפלאות האמן בעצמך וןאימינו בך, אל תחשוש לדבר בגלוי על המצוקות שלך, אבל רק עם מי שמסוגל להתמודד עם מצוקה, אחרת יגבירו את המצוקה שלך על ידי הכחשה חפש לך אישה צעירה שאף היא עברה מצוקות נפש, הצליחה והתמודדה והתגברה מגיע לך שנה נפלאה וחדשה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה