שאלה אישית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

10/09/2007 | 15:37 | מאת: הלה

ד"ר שמגר שלום רציתי לדעת אם אני יכולה לפנות אליך באופן אישי, לשאול שאלה אחת בודדת? אני לא יכולה לציין את כתובת האיימיל שלי מאחר ושמי המלא מצויין שם. יש דרך? זה מאוד חשוב לי לאור בהירות הדברים וגילויים חדשים. ואני זקוקה בדחיפות להסבר או הבהרה בעניין הנדון. בתודה הלה

10/09/2007 | 23:49 | מאת: ד"ר עופר שמגר

הלה שלום, אינני נותן יעוצים שלא מעל דפי הפורום. את יכולה לכתוב כאן שאלה ולבקש שלא אפרסם אותה, אלא רק את השורה התחתונה (או את הכותרת), וכך תמנעי מחשיפה מיותרת. תשובתי, בכל מקרה, תהיה רק כאן.

11/09/2007 | 04:19 | מאת: תמימי

דוקטור איך אפשר לתת מענה אישי לשאלה שאתה לא מפרסם? הרי אם אתה עונה, אתה כבר חושף את השאלה... באופן הזה אתה מחייב את כולם לחשוף את עצמם. מה ההבדל אם אתה עונה באופן אישי, מבחינתך, או על גבי הפורום? הרי גם כך וגם כך אתה נותן מענה לכל שאלה, בצורה יפה ואנושית. האם הצבא אוסר עליך לענות באופן אישי לשאלות? האם זאת מדיניות האתר? שנה טובה תמי.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה