בעיות שינה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

10/09/2007 | 09:48 | מאת: סיגל

בהמשך להודעתי יקיצה מוקמת ב27.8 רציתי להמשיך ולשאול האם חזרתי לקחת ריסטל כבר 4 שבועות ואחת לשבוע יש לי איזה יומים שאני לא מצליחה להירדם טוב וכרגע זאת ממש הבעיה למרות שאני לא ישנה טוב אז אני חושבת על זה כל היום וזה מציק לי מעבר לזה אני מתפקדת רגיל והחזרה לריסטל היתה על רקע יקיצות מוקדמות והפרעות בשינה. אני לוקחת מידי פעם קלונקס להירדם אבל זה עוזר רק לחלק מהשעות ולא לכל הלילה. רופא המשפחה לא נתן דבר עבור זה וביקש שאני אעייף את עצמי ואעשה ספורט, ובכלל הוא צחק על כל נושא הכדורים וטען שהכל טמון בראש והחשיבה שלי היא לא טובה תור לפסכיטר יש לי בעוד חודש וחצי ואני לא יודעת מה לעשות מעבר לזה שאני משתמשת בקלונקס מידי פעם.יש לציין שהריסטל עזר לי בפעם הקודמת מאוד והפסיקו לי החרדות,וישנתי טוב יכול להיות שיצאתי מאיזון ויקח לזה עוד זמן, ואם הריסטל שעזר לי בפעם הקודמת יעזור לי גם עכשיו.

10/09/2007 | 20:59 | מאת: ד"ר עופר שמגר

סיגל שלום, כמה שעות את ישנה בממוצע ביממה? האם את הולכת לישון "כי צריך" או "כי את עייפה"?

11/09/2007 | 07:13 | מאת: סיגל

במצב רגיל שאיו לי בעיה אני ישנה 7-8 שעות בלילה לפעמים אני ישנה שעה וחצי בצהרים אם אני לא ישנה טוב בלילה. בימים שאמי עולה לשון ואני לא נרדמת אני ממש בלחץ כאילו אני מאבדת את יכולת השינה ושאני לא אישן ולא אתפקד בעבודה וכו . לא תמיד אני עולה לשון כי אני עייפה אלא כי צריך כי הגיעה השעה שצריך לפעמים אני נרדמת תוך צפיה בטלוזיה או קריאת ספר ולפעמים אני עולה למיטה לא עייפה ואני ערנית ולא הולך לי לשון ואז אני לוקחת קלונקס וזה עוזר לכמה שעות ולא לכל הלילה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה