ציפרלקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

09/09/2007 | 21:15 | מאת: ליאת

שלום ד"ר, קראתי באחת ההודעות כאן בפורום שהציפרלקס עושה את הבנאדם "פלסטיק", נטול רגשות. האם זה נכון? חברי משתמש בכדור זה 5 מ"ג ביום ורציתי לדעת מה הההשפעה עליו מזאת אומרת פלסטיק למה הכוונה , למה הכדור גורם?

09/09/2007 | 22:43 | מאת: ד"ר עופר שמגר

ליאת שלום, תופעה בה אדם חש "פלסטיק" או תחושה כללית מוזרה תחת טיפול בציפרלקס היא מאד-מאד-מאד נדירה. מעל 99% מהמטופלים לא חשים סוג כזה של תופעות לואי, כך שאינני רואה סיבה לחשוש עם חברך נוטל את הטיפול. ככלל זהו טיפול מצויין לחרדה ודיכאון, כמעט ללא תופעות לואי.

09/09/2007 | 22:55 | מאת: ליאת

אני מאוד מודה לך ד"ר, על שני המשובים, אגש לרופא המשפחה ואטפל בבעייתי. תודה רבה !!!

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה