הורדת מינון - ציפרלקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

06/09/2007 | 09:41 | מאת: מילי

היי דוקטור אני כבר שבוע וחצי לוקחת 5 מ"ג ציפרלקס אני מרגישה מצויין אבל מפחדת להפסיק לגמרי כי המחשבה שיחזור לי המצב הנורא משתקת אותי השאלה שלי האם אני יכולה להמשיך להיות תקופה ארוכה על 5 מ"ג וזה ישמור על גופי מאוזן? או שבכזה מינון אין השפעה בכלל???? מילי

07/09/2007 | 08:27 | מאת: ד"ר עופר שמגר

מילי שלום, 5 מ"ג יכול להיות מינון טיפולי, אבל מנסיון המינון המומלץ הוא המינון שעזר לך להעלים את הסימפטומים- ולא פחות ממנו. ממה את סובלת? כמה זמן את נוטלת את הטיפול? האם זו פעם ראשונה שאת מקבלת תרופות לבעיה זו?

09/09/2007 | 08:34 | מאת: מילי

א. זאת הפעם הראשונה שאני שקיבלתי תרופות ב. היה לי משבר וסבלתי בעיקר מחרדות ג.אני שנה וקצת נוטלת את הטיפול מילי

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה