תודה.

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

06/09/2007 | 03:49 | מאת: שרון

שלום רב. זה עתה הגעתי לאתר, די במקרה. אני מציגה את עצמי בכינוי בדוי. אינני מטופלת בבריאות הנפש, אך הנושאים שאתם מעלים, מעניינים אותי. רציתי רק להודות לך, על הענותך במתן תשובות בצורה כל כך רצופה וקולחת. בפורומים אחרים, לוקח די הרבה זמן, עד שהודעה נענית, וגם לא כל הודעה מקבלת תשובה. לכן, חשוב לי לומר לך תודה, על המאמץ שאתה עושה. מתוך סקרנות: היותך פסיכיאטר, שלקח עצמו את התשובות בפורום - האם זה נעשה בהתנדבות, התנדבות "חלקית", או בשכר מלא?... ועוד שאלה: לא קל יותר, להחליט על 2 פסיכיאטרים שעונים? (השאלה נובעת מכך, שזאת מטלה מאד קשה לדעתי לעקוב אחר ההודעות ולענות.) תודה, שרון. (כינוי)

07/09/2007 | 08:18 | מאת: ד"ר עופר שמגר

ראשית תודה לך על הפירגון. העבודה נעשית כאן בהתנדבות מלאה, וללא שום כוונה לרווח כספי כזה או אחר. כפי שאני המלצתי בעבר במספר מקרים לפונים כאן- התנדבות יכולה לתת למתנדב לא פחות ממה שהוא נותן בעצמו, ואכן אני גיליתי שלמרות ההשקעה הרבה כאן (בממוצע שעה ביום) הנתינה מסיבה לי אושר- וזה לא מעט. אני עדיין מתלבט לגבי האפשרות לפנות לעזרה של פסיכיאטר נוסף. הסיבה העיקרית היא קושי בחלוקת האחריות וגבולות הגזרה. סכ"ה אני חדש כאן, ואני עוד לומד את העסק... ושוב, תודה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה