ולנה או אפקסור?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

03/09/2007 | 16:00 | מאת: אסתר

שלום רב, עומדים להחליף לי את הציפרלקס בולנה, קראתי באינטרנט דברים מה זה מפחידים על הולנה שאני לא יודעת איך להגיב, כמו כן הייתי מבקשת לדעת איזה כדור טוב יותר הולנה או אפקסור כי לפעמים יש הבדלים בטיב למרות שהם אמורים להיות אותו דבר, אנא עזרתך. בתודה מראש אסתר

04/09/2007 | 21:37 | מאת: ד"ר עופר שמגר

אסתר שלום, אני אינני מכיר הבדלים בולטים (מבחינת נסיוני הקליני במספר רב של מטופלים) בין התרופות. למרות זאת לעיתים אנשים חשים הבדל בזמן מעבר בין ונלה לאפקסור-ולהפך. ישנן תרופות אחרות בהן ההבדל בין המקור להעתק בולט יותר. זה לא המקרה כאן. אני לא הייתי מתעקש על אחד מהם לעומת האחר.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה