מבקשת דחוף עזרה למצבי.

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

03/09/2007 | 12:21 | מאת: מדוכאת21

שלום, אני בחורה בת 21 סיימתי צבא לפני 3 שנים בערך עקב מחלה שקיבלתי בשירות הצבאי.אני מובטלת כרגע ומחפשת עבודה שתתאים למצבי,הבעיה שלי היא כזו:אני בחורה מאוד מדוכאת,אני עצבנית בכל יום גם כשאין סיבה מיוחדת,אני נוטה לבכות מכל דבר קטן,איני ישנה רצוף בלילות בקושי בין 3-4 שעות.אני במשך כל היום עייפה מאוד ואין לי כוח לעשות כלום,לפני שנה בערך ניתקתי קשר עם 2 חברות היחידות שהיו לי שפגעו בי מאוד,וכרגע יש לי חבר במשך שנה וחצי ואנו לא מסתדרים כלל רוב המריבות מתחילים ממני,תמיד שאנו רבים אני נוטה לבכות ולהתעצבן עליו ולנבל את פי ואני מרגישה מועקה גדולה בתוכי ולפעמים יש לי נטיות התאבדותיות,יש לי בעיות כלכליות קשות ולמשפחתי יש אינסוף צרות כמו מחלות וחובות,משפחתי אינה תומכת בי ואני מרגישה שהם רק מורידים לי את הביטחון שאין לי,אין לי חברות ואיני יוצאת כלל מהבית ורוב הזמן אני מסתגרת בחדרי הקטן ונמצאת במחשבות עד שאיני מרגישה טוב כלל,אין לי תמיכה גם מהחבר שלי הוא רק מאשים אותי במריבות ולא מבין אותי. אני מבקשת עזרה בבקשה לפתור את בעייתי הקשה שאני סובלת ממנה כבר כמה שנים אני לא ממש מעוניינת לגשת לפסיכולוג וכאלה רק יעוץ ותמיכה. תודה מראש.....

04/09/2007 | 21:10 | מאת: ד"ר עופר שמגר

למדוכאת שלום, נשמע שאת עוברת תהפוכות לא קלות, ומאידך את מבינה שחלק גדול מהקשיים קשורים אליך ונובעים מהתנהגותך (שלא תמיד את שולטת בהן). תמיכה אכן תוכל להקל על הכאב, אבל לא לפתור אותו. אני מבין שאת מתנגדת לטיפול פסיכולוגי. לא פרטת מה הסיבות להתנגדות הזו. אשמח אם תוכלי להסביר קצת יותר בכדי שאנסה לכוון אותך יותר מדויק לפתרון.

05/09/2007 | 12:37 | מאת: רון

את מזכירה לי אותי בכל מילה אשמח לדבר איתך בפרטיות [email protected]

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה