מיואש מאוד
דיון מתוך פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה
אני עייף מאוד כל הזמן, כואב לי הגוף בכל נקודה אפשרית שבכלל קיימת ואני כבר לא יודע מה לעשות. קיבלתי פרובוג'יל ואני משתמש בו והוא כבר לא כל כך עוזר, אבל קיבלתי תרופה שקוראים לה סירקדין בשביל שינה ועדיין לא התחלתי להשתמש בה, יש למישהו מושג עד כמה היא יעילה? אני כבר חסר אונים ולא יודע מה לעשות. אשמח לקבל מעט חיזוקים למצבי שלי ובכלל מנסיונכם הכאוב גם הוא... שלכם, אברהם :)
שלום לכאבים בכל הגוף ועייפות עשויים להיות גורמים רבים שחלקם גופניים ועל כן בראש ובראשונה חשוב מאד לפנות לרופא המשפחה ולבצע בירור גופני מקיף. פרובג'יל היא תרופה מוכרת בארץ לטיפול בעייפות יומית כרונית מסיבות שונות. סירקדין היא תרופה שמיועדת לטיפול בשיבושים במחזורי השינה- ערות. לא ציינת- האם הטיפול ניתן ע"י רופא משפחה. האם פנית לייעוץ נפשי?
שלום לך ד"ר יקרה! לשאלתך, הטיפול ניתן ע"י הרופא שמטפל בי באמצעות משהב"ט והוא בהכשרתו פסיכיאטר, ואני מאוד מעריך ומוקיר אותו. הוא אדם לבבי מאוד ואני מרגיש אצלו מאוד נוח. מה הכוונה בירור מקיף? תחודה רבה, אברהם :)