נימול ממושך
דיון מתוך פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
האם נימול ממושך בשתי כפות הרגליים (כמה שנים)יכול להגרם על רקע נפשי?עד היום לא נמצא מקור אורגני לתופעה. מה ניתן לעשות מעבר לתרופות נוגדות דכאון ופסיכותרפיה?
שלום רב, נימול ממושך אינו תופעה שכיחה על רקע נפשי. לפיכך גם אם מתייחסים לזה כבעיה ממקור נפשי הטיפול לא פשוט, ומאד קשה להתייחס לכך מעל הפורום. ככלל הכיוון הטיפולי של תרופות נוגדות דיכאון ופסיכותרפיה הוא נכון. לטעמי יש לנסות לקבל עוד חוות דעת מרופאים נוספים לגבי מקור התלונות.
לד"ר שמגר, תודה על תגובתך. לא ברור לי מאיזה רופא לקבל חוות דעת נוספת?פסיכיאטר או נוירולוג? במשך שנתיים בקרתי אצל רופאים רבים בעקר נוירולוגים ועברתי בדיקות שונות ומגוונות, כמוכן ניסיתי גם רפואה לא קונבנציונלית (רפלקסולוגיה,דיקור,שיאצו, הומאופתיה וכדומה) זו השנה החמישית שאני סובלת מהנימול.