רגזנות והתקפי כעס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

19/01/2008 | 21:43 | מאת: דודי

שלום רב אבי בן 76 וסובל שנים רבות מעצבנות וכן מהתקפי זעם הכוללים צעקות ואף קללות בעיקר בביתו וכנגד אשתו , מחוץ לבית הוא יותר רגוע ,יתכן וזה נובע מתסכוליו או עקב הלחץ שבו נתון תמיד בבית ע"י אימי, אימי מטופלת ברסיטל מזה כשנה וטוענת לאחרונה שקשה לה מאוד איתו ,כמו כן הוא מאוד אוהב להתערב בכל דבר ובכך גורם למריבות, מה ניתן לעשות ,והאם יש טיפול תרופתי להרגעתו שאינו ממכר או מזיק? תודה.

19/01/2008 | 23:06 | מאת: ד"ר עופר שמגר

דודי שלום, לא נראה לי שהכיוון הוא טיפול תרופתי. עדיף להשקיע את האנרגיה בטיפול זוגי/ משפחתי.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה