לימודים בחול לתואר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

03/08/2007 | 15:39 | מאת: אור

היי אני שנים מטופלת ברטלין ובקרוב עוזבת לצורך לימודים אקדמאיים בחול ושכחתי לדאוג לדבר חשוב (לי) לרטלין מה עושים איך אני ממשיכה לקבל את הריטלין ? או שמא יש אפשרות פשוט לרכוש כמות מסויימת לפני שאני יוצאת לחו"ל ז.א. לגשת באופן פרטי לקבלת מרשם או לחפש לי דרך אחרת ? אני בלחץ

04/08/2007 | 21:22 | מאת: ד"ר עופר שמגר

כדאי גם לרכוש כמות כפולה, וגם לבקש מהרופא המטפל מכתב מפורט באנגלית (או בשפה הרלוונטית) עם פירוט ההיסטוריה הרפואית שלך וההסבר לצורך בתרופה. עם המכתב אפשר ליצור קשר עם רופא מקומי ולקבל ממנו באופן קבוע מרשמים. בהצלחה בלימודים וגם עם התרופות.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה