שמיעת קולות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

10/01/2008 | 18:56 | מאת: קרן

שלום רב, תלמידה שלי (בת 17) סיפרה לי שלעיתים רחוקות היא שומעת קולות. הקולות הם של חבריה, כאשר היא לבדה והם אינם נמצאים לידה. היא מספרת שזה מאוד מבהיל אותה, וגורם לה לבכות בבהלה. מה יכול לגרום לכך? האם יש סיבה לדאגה? האם כדאי לעודד אותה לפנות לאבחון או טיפול ואם כן אצל מי? רופא, פסיכולוג, פסיכיאטר? תודה מראש!

10/01/2008 | 21:54 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, בגיל הזה זה יכול להיות משהו נורמלי. אבל בכל מקרה יש להפנות אותה לפסיכולוג/ פסיכיאטר להערכה ראשונית.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה