מחשבות טורדניות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

05/01/2008 | 12:57 | מאת: קובי

שלום דוקטור שמי קובי ואני בן 36 רווק ברצוני להגיד לך שאין שקט ושלווה והמוח שלי טוחן מחשבות ואני לא יכול להסיט אותם אני כבר מיואש וכי בעקבות כך רמת החיים שלי הדרדרה עד כדי איבוד הביטחון העצמי שלי , האם יש תרופות לטיפול בבעיה ? ועל איזה תרופות אתה ממליץ ?

06/01/2008 | 01:03 | מאת: ד"ר עופר שמגר

קובי שלום, מספר בעיות יכולות לגרום למחשבות טורדניות. לרוב הבעיות הדומות הטיפול מאד פשוט. בחלק מהמקרים רופא המשפחה יכול לטפל ובחלק פסיכיאטר. כדאי שתפנה באופן מסודר להערכה אצל אחד מהם ובהמשך לקביעת טיפול.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה