הפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

29/12/2007 | 16:58 | מאת: mirit247

שמי מירית ואני סטודנטית למשחק שנה שנייה. במסגרת אחד הקורסים עליי לכתוב תסריט קצר כשבמרכז העלילה,נערה אנרוקסית כבת 22. בסופו של דבר, יהיה עליי לגלם את הנערה בסרט. במסגרת העבודה על סרט עליי לאסוף כמה שיותר אינפורמציה לצורך כתיבת תסריט מעניין ואמין וע"מ שאוכל לעצב דמות בעלת כל המאפיינים הבולטים (אם יש כאלה...) והלא בולטים של הנערות החולות במחלה. הייתי שמחה להפגש עם אדם מקצועי היכול לענות לי על מספר שאלות ולספק לי את המידע הדרוש. תודה רבה, מירית.

29/12/2007 | 20:15 | מאת: ד"ר עופר שמגר

מירית שלום, באיזה אזור בארץ את לומדת/ גרה?

30/12/2007 | 10:08 | מאת: mirit247

ד"ר שמגר שלום, קודם כל תודה . אני גרה בירושלים ולומדת ברמת גן אבל אני אוכל להגיע לאן שיידרש. שוב תודה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה