תרופות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

29/12/2007 | 15:57 | מאת: סמי שירזי

מזה 35 שנה אני בתיפול פסיכייטרי לאחר נפילת אחי בצבא אני יא בטוח כמה תרופות ניסיתי אבל רבות מאד את החדישות ביותר אך ללא הועיל אני עדיין חי אך מת בנפשי פנימה האם יש אפשרות לשנות מצב אומלל זה ? תודה רבה

29/12/2007 | 20:14 | מאת: ד"ר עופר שמגר

סמי שלום, נמע שמצבך מורכב ולא פשוט. אני מבין שאתה בטיפול פסיכיאטרי כבר הרבה מאד זמן. מצבים כזה דורש הערכה מפורטת וזו תהיה יומרנות לתת פתרונות לבעיה בלי להכי אותך מקרוב. אבל בכל זאת כמה עצות כלליות שיכולות לעזור: 1. מעבר לטיפול התרופתי והטיפול הפסיכולוגי, כדאי מאד לעסוק בפעילות גופנית. גם הליכה יומיומית תעשה את העבודה. 2. התנדבות- זו אחת הפעילויות שיכולה לתת לך הכי הרבה. תמיד יש מישהו שתוכל לעזור לו- ילדים במצוקה, עיוורים, אירגוני רווחה שמחלקים מזון לנזקקים וכו'. הנתינה לאחרים קודם כל נותנת לך ועוזרת לך באופן מופלא. המון הצלחה.

30/12/2007 | 10:04 | מאת: סמי שירזי

מדוע אין תשובות באתר ?

30/12/2007 | 20:20 | מאת: ד"ר עופר שמגר

סמי שלום, כפי שהבהרתי, מצבך מאד מורכב ולא נראה לי שאוכל לתת תשובה יותר ספציפית ממה שנתתי במסגרת הפורום. במידה ואתה מעוניין בחוות דעת נוספת על מצבך עליך לפנות ליעוץ פסיכיאטרי מסודר אצל פסיכיאטר שלא מכיר אותך, ולא במסגרת פורום אינטרנטי. המון הצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה