חרדות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

28/12/2007 | 21:46 | מאת: תמר

אני מטופלת ב3 מ"ג לינטין ו20 מ"ג סרוקסאט, מזה חמשה ימים. המצב הנפשי לא הכי טוב כרגע, כאבי ראש חזקים במיוחד ונטייה לישון כול הזמן. תחושה דכאונית. וירידה משמעותית בתאבון. האם השילוב הזה של התרופות הוא שגורם לכול הבעיות האלו? או שיקח זמן לשתי התרופות לפעול בגוף מודה מאוד

29/12/2007 | 10:06 | מאת: ד"ר עופר שמגר

תמר שלום, התופעות קשורות כנראה לשתי התרופות- כאבי הראש לסרוקסאט והעייפות ללניטין. בד"כ זה מסתדר תוך כשבועיים. עוד קצת סבלנות.....

29/12/2007 | 21:41 | מאת: תמר

תודה דוקטור על ההתייחסות שאלתי אליך האם הסרוקסאט מעלה תאבון? אני מרגישה ירידה בתאבון.... אולי בהמשך הטיפול התחושה לאכול משתנה תודה מראש

30/12/2007 | 20:11 | מאת: ד"ר עופר שמגר

תמר שלום, בד"כ סרוקסאט מעלה תיאבון, בעיקר לטווח ארוך. בטווח הקצר (2-3 שבועות) קיימת לעיתים ירידה בתאבון.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה