מהו הטיפול לטיפול מיידי במינון חריף של Reboxetine?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

27/12/2007 | 03:29 | מאת: popainoselomen

חולה קיבל מנת יתר של (Reboxetine (EDRONAX כי הוא נטל בטעות מנת יתר. והדבר גרם לו למתח, תסמינים כפייתיים והתנהגות מינית ביזארית כפייתית (אפילו פסיכוטית) ורמות גבוהות מידי של קורטיזול. מהו הטיפול למינון יתר וחריף של Reboxetine הסותר אותו ? [email protected]

27/12/2007 | 19:51 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, כל הסיפור לא ברור לי. לא ברור לי על איזה מינון יתר מדובר. בכל מקרה- אם מופיעות תופעות כמו שמתואר כדאי לפנות באופן מיידי לבדיקת רופא, בקופ"ח או במיון, לצורך הערכה וטיפול.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה