יעוץ

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

19/12/2007 | 10:17 | מאת: tali 22

אני לא יודעת מה לעשות, אני מקווה שאולי אתם תוכלו קצת לעזור לי. אני חושבת שאני בדיכאון כבר תקופה מסויימת, אני בוכה המון, אין לי מוטיבציה לכלום, רע לי הכל קשה לי, כל דבר קטן שובר אותי, המצב שלי ממש רע. אני סטודנטית, כל השבוע לא הגעתי ללימודים, אני פשוט לא מסוגלת לשלוט בבכי שלי ולהתנהג רגיל. יש לי משפחה מדהימה שתעשה הכל כדי לעזור לי, אבל הם לא יודעים איך, וגם אני לא יודעת איך. חשבתי אולי ללכת לפסיכיאטר, אבל אמרו לי שזה לוקח כמה חודשים לקבל תור. בקיצור המצב שלי רע מאוד, אני לא עושה עם זה כלום, והמצב רק הולך ומחמיר...

19/12/2007 | 22:11 | מאת: ד"ר עופר שמגר

טלי שלום, אם את סטודנטית באוניברסיטה- הרי שלכל אוניברסיטה יש שרות יעוץ פסיכולוגי זמין ובד"כ טוב. כמעט תמיד יש שם גם פסיכיאטר שעובד איתם. אם המשפחה תומכת, אפשר לבקש את עזרתם בהגעה לטיפול פרטי. שם אין תור וניתן להתקבל בטווח של ימים בודדים. מגיע לך עזרה- אל תוותרי על זה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה