זקוקה לעזרה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

19/12/2007 | 06:48 | מאת: דורית

חבר שלי בן 27 סיפר לי שיש לו כל הזמן מחשבות מפחידות, שהוא נופל ממקומות גבוהים, שהוא מתרסק, שהוא מפוצץ מכות אנשים ואפילו שהוא רוצח לפני כמה ימים הוא נתן לי דוגמא, שהלכנו לישון הוא אמר לי שהוא דמיין שיוצא ממני שד והם מתחילים להאבק אני מניחה שזה נובע מזה שאבא שלו הרביץ לו שהיה ילד אין שום סיכוי בעולם שהוא יילך לפסיכולוג אך הוא מודע לבעייה שלו ביומיום הכל בסדר, מה עלי לעשות כדי לעזור לו?

19/12/2007 | 22:05 | מאת: ד"ר עופר שמגר

דורית שלום, אין ספק שעזרה מקצועית יכולה לעזור לו- אבל אי אפשר לטפל במי שלא רוצה. אז מה בנתיים? הרבה אהבה תמיד יכולה לעזור, סבלנות ואיכפתיות.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה