עישון גראס בעת נטילת לוסטראל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

18/12/2007 | 21:06 | מאת: לילה

שלום רב, אני סובלת מדיכאון ומטופלת בלוסטראל במימון של 100 מ"ג ליום. בעבר הייתי מעשנת מדי פעם גראס והייתי רוצה לדעת אם אני יכולה לעשן גם בזמן נטילת התרופה. אני יודעת שהתגובה האוטומטית היא שאסור בשום פנים ואופן, אבל בכל מה שנוגע לעישון - בניגוד להרבה תחומים אחרים בחיי - אני מרגישה שאני לגמרי בשליטה. אני מדברת על עישון חברתי, על להשתתף בסיטואציה שיוצא לי לנכוח בה פעם בכמה חודשים. האם אני צריכה לחשוש (כמו עם אלכוהול), או שבאופן כמעט חד פעמי זה בסדר?

18/12/2007 | 22:15 | מאת: ד"ר עופר שמגר

לילה שלום, אני לא מתכוון לתת לך אישור לשימוש בגראס, אבל חשוב לציין כי לא ידוע ששימוש נקודתי כפי שתארת עלול לגרום לנזק.

20/12/2007 | 12:16 | מאת: לילה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה