דיבורים בשנה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

18/12/2007 | 15:19 | מאת: שוש

שלום בני הכיר בחורה כשנה .ובהתחלת הקשר הוא סיפר שהיא מדברת מתוך שנה כמעט על כל דבר , לפני שבוע בא אלינו הביתה וסיפר שהבחורה מתוך שנה שלה מעירה אותו שעיניים פתוחות ואומרת לו קום קום תכין דבר הזה כי שכחתה אותו ,ואחרי רגע ממשיכה לישון שבאותו רגע מעיר אותה ושואל אותה מה פירש למה אמרת עכשיו, היא לא ענתה וגם במחרת הבוקר הוא שאל אותה והיא לא ענתה ואיך שהוא הבין כל זה היא עשתה בזמן השנה . האמת אני מפחדת שהיא תחלום על משהוא אחר ותעשה דברים מסוכנים יותר מה נעשה ?האם יש בדיקות שאפשר לדעת האם זה יכול לקרות עוד פעם

18/12/2007 | 21:53 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שוש שלום, ישנם סוגים שונים של הפרעות שינה. כדאי לאתר פורום של הפרעות שיה או נוירולוגיה ולהתייעץ שם. עקרונית הפרעות שינה נבדקות במעבדת שינה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה