שאלה לגבי ליתיום

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

17/12/2007 | 11:46 | מאת: אסף

שלום ד"ר, האם ישנם מצבים שבהם טיפול רגיל בחרדה לא עזר, ליתיום יכול לעזור? תודה על תשובך.

17/12/2007 | 22:32 | מאת: ד"ר עופר שמגר

אסף שלום, ליתיום אינו יעיל לטיפול בחרדה. למה כוונתך ב"טיפול רגיל בחרדה לא עזר"? אילו טיפולים נוסו?

18/12/2007 | 06:46 | מאת: אסף

ניסיתי תרופות מקבוצת ה-ssri, רמרון, אנאפרניל ואף נרדיל. אני רוצה לציין שssri מונעים ממני את החרדה לגמרי אך אם אני לוקח באופן יום יומי יש לי תופעה של התקשחות בשרירים, חוסר שינה, מחשבות מהירות, בלבול. (לפני שלקחתי אף פעם לא היה לי את זה). אני לא יודע מה לעשות כי מצד אחד אני צריך משהו שיעזור לי ומצב שני תרופות משגעות לי את המח והגוף. אני כבר 5 שנים בסיוט הזה. תודה ד"ר

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה