מצב מוזר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

16/12/2007 | 15:02 | מאת: שירלי

באמצע הלילה התעוררתי כשאני לא זוכרת איך ומתי הגעתי למיטה. יש לציין כי אמנם שתיתי אלכוהול אך לא ברמות גבוהות. בבוקר שאלתי את בן זוגי מה היה אתמול בערב ולטענתו התנהגתי כרגיל, אפילו אכלנו א. ערב... יחד עם זאת אינני זוכרת דבר מהשעה 22:30 ואילך... אולי רצוי להוסיף גם כי אני בתקופה של הרבה שינויים מהותיים בחיים ומן הסתם "בלחץ מתון". אבקש לדעת מה בדיוק קרה?!

16/12/2007 | 23:04 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שירלי שלום, התופה שאת מתארת יכולה להיות שורה לאינספור גורמים, החל בגורמים נפשיים וכלה בגורמים גופניים. לא ניתן לברר את זה במסגרת המצומצת של הפורום. כלל עקרוני טוב הוא שאם יש תופעה חד פעמית שחלפה- לחכות ולראות מה קורה. אם יסתבר שאכן זהו ארוע חד-פעמי, לא הייתי מקדיש לזה תשומת לב. אם זה חוזר, ו/או אם את מודאגת, כדאי להתחיל בירור ע"י רופא המשפחה או נוירולוג, ורק אם הכל ימצא תקין להגיע לפסיכיאטר. רק בריאות....

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה