שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

12/12/2007 | 20:19 | מאת: שלי

אני בת 26 סובלת מהפרעות קשב וריכוז בחצי שנה האחרונה התחלתי להשתמש בריטלין . שאלתי היא האם יש קשר בין דיכאון לריטלין? או לעייפות וחוסר כוחות? האם לאחר שמשתמשים בריטלין תקופה ומפסיקים יש השלכות? בשבועיים האחרונים הפסקתי להשתמש בריטלין ואני מרגישה שאני לאמסוגלת לעשות כלום ושאים לי כוח לכלום האם יש קשר לריטלין או שאני פשוט שחוקה מלימודים?

12/12/2007 | 22:13 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלי שלום, יש תאורי מקרה נדירים יחסית הקושרים בין ריטלין לדיכאון. הפסקת התרופה בהחלט יכולה לגרום לתחושת חוסר כוחות זמנית שחולפת תוך שבועות ספורים.

13/12/2007 | 09:03 | מאת: שלי

האם יש לך המלצה למשהו שיכול לעזור ל י כרגע. כי אני באפיסת כוחות כתוצאה מהפסקת הריטלין וקשה לי ללמוד בלי ריטלין מצד אחד אבל הריטלין לא טוב לי ולכן הפסקתי אותו. האם יש משהו אחר אשר יכול לסייע לי על מנת שאוכל להצליח ללמוד ולחזור להיות בכוחות כי אין לי כוחות לכלום

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה