האם הלופר 5 גורם לעילפון קיצוני?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

12/12/2007 | 19:07 | מאת: ישראל ,ס,

יש לי קרדיומפטיה ווולף פרקינסון והיום אני מרגיש כאילו אני הולך ליפול או להתעלף ויש לי מעט כאבים בחזה שאני שוכב קשה לי לנשום זה התחיל אתמול שלקחתי לראשונה כדור בשם הלופר 5 או אמור להיות הלידול ,,,, יכול להיות שמה שאני מרגיש היום קשור לכדור הזה? האם ללכת למיון? יש לי הררגשת עילפון וכאבים בחזה אחרי ההלופר 5 הכל התחיל תחושה של עילפון קשיי נשימה ותרדמת כללית

12/12/2007 | 21:12 | מאת: ד"ר עופר שמגר

ישראל שלום, הלופר (האלידול) בד"כ לא גורם להפרעות קצב, גם במי שסובל מהפרעות כאלו. יחד עם זאת, לאור הרקע הרפואי שלך, כדאי שתגיע עוד היום לבדיקת רופא וביצוע ECG.

13/12/2007 | 14:42 | מאת: ישראל ,ס,

אתמול לקחתי לראשונה כדור בשם הלופר, 5 "מג והסתבר לי היום שהייתי צריך רק רבע מיליגרם זה כמעט פי 5, ואתמול הייתה לי תחושה של סיחרור והרגשת עלפוןן וקוצר נשימה חשבתי שאני הולך להתמוטט , כמעט שהזמנתי אמבולנס לבית שלי כי הייתי לבד ולא היה מי שיקח אותי לדוקטור עופר תודה רבה על התשובה והסבלנות! ויום נעים! היום התברר לי שצריך רבע כדור ממה שלקחתי אלוהים למה אף אחד לא הזהיר אותי? בבית מרקחת

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה