ציפרלקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

12/12/2007 | 02:05 | מאת: קרן

שלום ... לפני כחודש וקצת התחלתי טיפול בציפרלקס לטיפול בחרדות ...לאחר שבועיים ראיתי שיפור בהרגשה שלי לא היו לי התקפי חרדה מאז וההרגשה הכללית השתפרה (לא מפחדת להישאר לבד בלילה ולא קמה בלילה בבהלה). לפני שלושה ימים חזרו לי קצת החרדות ..אומנם לא ברמה חזקה כמו שהיו מקודם אבל חזרו (קמתי עכשיו בבהלה והשעה 2 בלילה ) ממה זה נובע ? האם זה משהו שקורה בד"כ ? אני ממש מרגישה מאוכזבת וקצת מבולבלת כי הרגשתי ממש טוב. עשיתי דברים שלא הייתי עושה לפני כן ועכשיו אני שוב מפחדת לעשותם כמו לנהוג בלילה או להישאר לבד בבית בלילה וזה ממש חבל כי היתה לי התקדמות כ"כ יפה .האם זה משהו שקורה ואמור לעבור ? אשמח מאוד לתשובות :))

12/12/2007 | 20:37 | מאת: ד"ר עופר שמגר

קרן שלום, לפעמים הטיפול עוזר לרוב ההתקפים אבל לא לכולם. זו נקראת תגובה חלקית לטיפול. במקרים כאלו הפתרון פשוט: יש צורך להעלות מינון (מספיק להוסיף חצי כדור ליום)- וזה עושה את העבודה. בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה