בולמיה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

10/12/2007 | 21:47 | מאת: עדי

שלום רב, בתי בת 20 סובלת מבולמיה, דיכאון, חרדות וחוסר תפקוד מזה שנים רבות. לאחרונה החלה טיפול בלמיקטל וסימבלתה. היה נראה בתחילת השימוש בסימבלתה שמתחולל שיפור מסוים, אך לא לאורך זמן. הפסיכיאטר המטפל המליץ להוסיף מוטיליום. שאלתי: האם המוטיליום ידוע בטיפול בבולמיה? האם הוא יעיל גם כאשר היא אינה סובלת מבחילות - אלא מבולמוסי אכילה קשים והקאות מכוונות? אודה לך על תשובתך סביב השפעת התרופה ודרך פעולתה. תודה עדי

11/12/2007 | 22:32 | מאת: ד"ר עופר שמגר

עדי שלום, מוטיליום לא מותווה (לא רשום) בישראל או בעולם כטיפול לבולימיה. אני אינני מכיר את הטיפול בו בבולימיה, אבל עלי לציין כי אינני מתמחה בטיפול בהפרעות אכילה ויתכן כי לפסיכיאטר שמתעסק בתחום יש יותר נסיון ו/או ידע בטיפול זה. אם את מעוניינת בחוות דעת נוספת כדאי להכנס לפורומים של יעוץ ותמיכה בהפרעות אכילה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה