ציפרמיל לדיכאון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

09/12/2007 | 18:43 | מאת: לימור

לפני שנה לקחתי ציפרמיל לחודשיים כי היתי בדיכאון ולא אכלתי שבוע בגלל פרידה מחבר. עכשיו שוב ניפרדתי מחבר אחר ולא אכלתי שבוע ולא יצאתי מהבית , ושוב לקחתי ציפרמיל. אני מרגישה יותר טוב ואוכלת רגיל, התחלתי ציפרמיל לפני שבועיים, אך כבר שבוע מרגישה טוב. האם זה בגלל ציפרמיל, או שלא? יכול להיות שהכדור מיותר?

11/12/2007 | 21:55 | מאת: ד"ר עופר שמגר

לימור שלום, הטיפול מיותר לחלוטין. אני מבין שהתחלת לחוש טוב שבוע אחרי שהתחלת עם הטיפול. בד"כ ציפרמיל עוזר תוך 3 שבועות. במקרים קיצוניים תוך שבועיים וחצי. אם חל שיפור תוך שבוע זה לא מהתרופה. יותר מכך- אין צורך להתחיל טיפול לאחר שבוע של "דיכאון", בודאי כשיש סיבה כל-כך ברורה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה