דיכאון כרוני וחרדה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

08/12/2007 | 22:15 | מאת: עינב

אני מאובחנת כבר 3 וחצי שנים בסיוט הזה לקחתי את כל הכדורים האפשריים. היום מצבי יותר טוב אבל לא מספיק אני עדיין סובלת מחרדות ופחדים כמעט מכל דבר אינני מסוגלת לחזור למעגל החיים אני לא עובדת כבר 3 וחצי שנים אני בת 28 ואיבדתי הכל אני חסרת אונים מכל הבחינות שכבר אבד לי הכח להילחם אין לי טיפול פסיכולוגי כבר שנתיים כיאין לי איך לממן זאת איני מקבלת הכנסה משום מקום אני ממש חיה באויר וליפעמים מרוב שאני צריכה להרגיש חיבוק חם אז עם הגבר הראשון שאני מכירה אני "קופצת למיטה אני לא כ"כ יודעת למה בבקשה אני צריכה עזרה נואשות

08/12/2007 | 22:46 | מאת: ד"ר עופר שמגר

עינב שלום, ראשית אם תצייני אילו תרופות לקחת יתכן ואוכל להמליץ על תרופות נוספות שטרם ניסית. לגבי טיפול פסיכולוגי- אין ספק שזה חשוב. ישנן מרפאות ציבוריות רבות בהן הטיפול ניתן בחינם, אם כי יש תור של כמה חודשים, אבל זה נראה לי ששווה את המאמץ. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה