מה קרה לי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

08/12/2007 | 11:11 | מאת: סיוון

שלום רב אני נוטלת כדורים מזה 5 שנים עקב OCD וחרדות , החליפו לי הרבה כדורים בשנים האלו עקב חזרה של התסמינים ולאחרונה כשנה אני מטופלת ברסיטל ופרוטאזין. ובכן לפניי חודשיים בערך שכחתי מלא פרטים שקשורים לחיי היום יום שלי כמו איזה מברשת שיניים שלי לעומת שאר בני הבית או איזה יום היום או באיזה צבע אני משתמשת לצביעת השיער וכו כמו כן היה קשה לי מאוד להתרכז ולא הבנתי מה שמדברים איתי , הייתי שואלת שוב ושוב מה לא הבנתי עד שהייתי מבינה,גם כסף היה לי מאוד קשה לספור , והייתה לי תחושת ניתוק מאוד חזקה ( אני גם סובלת מדפרסונליזציה-דראליזציה) הרבה יותר מהרגיל ולפניי כל זה היה לי מצב רוח גבוהה יחסית וגם עצבים יותר מהרגיל. דרך אגב זה קרה בזמן של לחץ חזק בעבודה . הרופאה הפסיכיאטרית הוסיפה לי רספרידל וזה עזר לי ישר והוציא אותי מכל העניין . בלי קשר אחריי 5 ימים הפסקתי אותו כי הוא העלה לי את קצב פעימות הלב . שאלתי היא מה קרה לי ומה עברתי . בכבוד רב ובתודה מראש. סיוון

08/12/2007 | 22:43 | מאת: ד"ר עופר שמגר

סיוון שלום, אינני יודע מה קרה לך. לא ראיתי אותך באותו זמן, ורק מי שראה אולי יכול לדעת. הכי טוב לשאול את הרופאה שנתנה את הריספרדל. אני יכול רק להניח שההפרעות מהן סבלת קשורות למתח וחרדה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה