מדוע ניתן לי הלידול?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

05/12/2007 | 01:22 | מאת: ישראל ,ס,

לפני שבוע ניתן לי כתרופת ערב הלידול, אני סובל מדכאונות והתקפי פאניקה/חרדה, אולי גם לפעמים תפיסת המציאות בזווית לא הכי הגיונית(תסריטים שחורים) מה שניקרא,,,, קראתי ברשת שההלידול נועד לטפל בטוראט שאת זה איי לי כמו כן אני לוקח גם רסיטל אז האם ההלידול היא תעוט ? הודה על דוח שיח ותשובה

05/12/2007 | 22:50 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, לא ברור לי מהתיאור שלך למה ניתן לך ההאלידול. יתכן וישנן תופעות הקיימות אצלך שהוא יכול עזור להן. אבל לא ציינת תופעות כאלו. כדאי לפנות לרופא שנתן לך את התרופה ולבקש ממנו הסבר.

07/12/2007 | 00:21 | מאת: ישראל ,ס,

דוקטור שמגר שלום תודה על התשובה המהירה הרופאה שלי כניראה לפי מה שהסבירה לי שההלידול מקטין מה שנקרא מחשבות שווא וחוסר החלטיות כרוני היא אמרה שזה "מסדר את הראש'מחשבות" ,,,זה נשמע לך הגיוני?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה