מלמול

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

03/12/2007 | 17:26 | מאת: סהר

שלום, שמי סהר ויש לי בעיה קשה של מלמול. כל היום אומרים לי שאני ממלמל: בבוקר, בערב, בין לבין.... אני לא יודע מה לעשות!!! אני צריך עזרה (Help) אני חושב שאפילו ברגע זה אני ממלמל. טוב, אז אם מישהו יכול לתת פיתרון לבעיה שלי אני אשמח לשמוע. כמו כן אם יש עוד מישהו שיש לו בעיה כשלי- מלמול, אשמח ליצור איתו קשר והעביר חוויות משותפות בתודה מראש ובברכת המשך יום נעים סהר 0504414015

03/12/2007 | 20:12 | מאת: ד"ר עופר שמגר

סהר שלום, ניתן לפנות לאיבחון ואולי לטיפול למרפא בדיבור. ברוב קופות החולים ישנן מרפאות לטיפול בדיבור, בד"כ בצמוד למרפאות אף-אוזן-גרון גדולות. תתחיל משם, ותתקדם בהתאם לחוות הדעת שלהם. בשולי הדברים: ,למה בחרת לפנות דוקא לפורום פסיכיאטריה? זו נראית לך בעיה נפשית?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה