בחילה כתוצאה מכדור ציפרלקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

01/12/2007 | 17:59 | מאת: דן

אני בן 46, כבר חצי שנה סובל מחולשה ועייפות, בבדיקות מקיפות הכל נמצא תקין ההשערה היחידה היא שיש לי את מחלת התשישות הכרונית לפני כמה שבועות חלה הדרדרות במצבי, כולל במצב הרוח. המליצו לי לקחת כדור נגד דיכאון ציפראלקס התחלתי לקחת אותו לפני חמישה ימים. ומאז יש לי בחילה בלתי נסבלת לרוב היא עוברת עד הצהריים , אך לא תמיד האם כדאי לי להחליף את הכדור? האם יש משהו שאפשר לקחת כדי להקל על הבחילות? תודה

01/12/2007 | 22:58 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, בד"כ הבחילה נעלמת אחרי 7-10 ימים. בנתיים ניתן להעזר בפראמין. אם זה לא חולף אחרי 10 ימים כדאי להחליף טיפול.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה