ויפאקס תעזור לי בבקשה מהר !

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

01/12/2007 | 17:16 | מאת: לי

מזה כשנתיים אני לוקחת ויפאקס בהתחלה 75 אח"כ 150 בגלל צורך לישון כל הזמן גם אם קמתי לפני חצי שעה ובגלל שאני עצבנית יותר מידי אני נשואה +3 הקטן בן 5.5 בעל צרכים מיוחדים.עכשיו אני רוצה לנסות להרות שוב ואני צריכה להפסיק את התרופה ואני מנסה לעשות זאת בהדרגה יום כן יום לא וכל םעם שאני לא לוקחת יש לי סחרחורות הקאות ואני לא יכולה להרים את הראש מהמיטה ובכלל לא לתפקד כמו גמילה האם זה מזה האם יש תרופה אחרת שאני יוכל לקחת בזמן ההריון?

01/12/2007 | 22:55 | מאת: ד"ר עופר שמגר

לי שלום, אינני יודע מדוע את מפסיקה את הטיפול. אין עדויות ברורות לבעיות בהריון עם ויאפקס. כדאי שתתיעצי גם במרכז הארצי ליעוץ על תרופות בהריון בהדסה ירושלים בטלפונים: 02-6243663 בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה