שאלה לד"ר -חרדות ו- ocd

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

01/12/2007 | 00:11 | מאת: מודאג

ערב טוב אני מאובחן כסובל מ- ocd קשה ומטופל בפבוקסיל. בחודשיים האחרונים אני גם סובל מחרדות מאד קשות חרדות מכל הסוגים שפשוט משבשות לי את החיים ופשוט מביאות אותי להיסטריה. ברצוני לשאול מה ניתן לקחת כתוספת לפבוקסיל נגד החרדות. מודה מראש והמשך ערב נעים

01/12/2007 | 22:23 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, לפני שמוסיפים- חשוב לדעת מה המינון של הפאבוקסיל שאתה נוטל, כי אולי ניתן להעלות מינון. כמו כן- האם בעבר ניסית תרופות אחרות, ואם כן- כיצד הן השפיעו?

01/12/2007 | 22:58 | מאת: מודאג

ערב טוב כפי שציינתי אני מטופל בפבוקסיל 300 מ"ג ליום, שינו לי את הטיפול לציפראלקס ורספרדל ע"י פסיכיאטר אחר ומאז חיי הפכו להיות בלתי אפשריים. החרדות עלו לסף מאד גבוה פשוט עם תסמינים של כאב גופני, קיבלתי קסאנקס xr במינון של 1.5 מ"ג ביום, לאחר מכן שקעתי בדיכאון וקיבלתי סימבאלתה 60 מ"ג כחודש וחצי, וכעת הפסיאטר שלי החליט להשאיר אותי עם הפבוקסיל בתוספת לטופאמקס שאני מעלה בהדרגה כל שבוע במינון של 25 מ"ג ואני אמור להגיע למינון של 200 מ"ג. כעת אני עומד על 75 מ"ג טופאמקס. אך כפי שציינתי אני מאד סובל מהחרדות ואיני יודע איך להתמודד אתן ואיך פשוט להמשיך לתפקד. המשך ערב נעים ותודה מראש

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה